PS3 Media Server (SubJunk Build) 1.21.2-SB25

Download:


Changelog: (full version)

  • Synchronised with official r561 from r557 (Click here for changelog)
  • Applied patch for IP-DSCP prioritization by bgm from here
  • Rolled back previous MEncoder version change because it caused corrupt data for some files
  • Removed PMSEncoder
  • Hopefully fixed some instances of buggy DVD playback (still needs testing)

SVN:
http://www.spirton.com/svn/PS3MS-SB

11 Comments

  1. Thanks for this new release !

    Just a question, why PMSEncoder is removed ??? T_T

  2. Keep up the good work. Still facing problems with avisynth. Will work 1 time after this all data is corrupt according to the ps3. mencoder_mt.exe has a return code of -1073740940!

  3. Keep up the good work. Major thanks

  4. Great work – thanx. Unfortunatelly, still problems with subtitles in 1080i movie 🙁
    It worked well in SB19 – after this always problem.

  5. SubJunk

    May 3, 2011 at 11:47 pm

    @cosmo: What exactly is it that broke in SB20? And would you be willing to test custom builds for me so I can fix the problem?

  6. Thnx for the new release, installed it just Yesterday.
    However, I have a question regarding (Blu-ray) MKV’s
    Everytime i want to run a MKV on my pc directly, there are no problems. But when I try to stream it to the PS3 it says ‘Data corrupt’.

  7. hey SubJunk,

    whenever I try to play a file, it doesn’t work. the screen stays black.
    if I go out of the media server and then back into it and load the same file.. it works.
    I have to do this with *every* file I want to play.
    any idea how to fix this?

  8. Thnx man.

  9. SubJunk

    May 10, 2011 at 9:25 am

    @Don: I think some users have reported that deleting their PMS.conf file fixes these types of errors, does it work for you?

    @para: That’s very interesting. Please follow these steps: http://www.ps3mediaserver.org/forum/viewtopic.php?f=6&t=3507&p=38484#p38484

  10. @para: I’ve had the same ‘problem’ as you. The problem was the firewall of my antivirus (McAfee). I added PMS to my ‘Secure programs’ and it fixxed it all.

    @SubJunk: Thank you for you incredible fast response. I’ll see if that works and come back to you if it does.

  11. I don’t have any antivirus or firewall so it’s not that.

    http://www.box.net/shared/o6pjzf66hm debug log

    do you need anything else from me sub?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2021 Spirton

Theme by Anders NorenUp ↑