PS3 Media Server (SubJunk Build) 1.50.0-SB55 released

Please see the main post here

Changelog:
Here

7 Comments

  1. Errors at playback of all files!!!

    [pool-8-thread-1] DEBUG 21:13:07.789 Starting “C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\ffmpeg.exe” -ss 0 -i “D:\MediaFiles\Klips\Gorillaz\Gorillaz – Feel Good Inc HDTV 1280×720.avi” -an -an -an -an -an -an -an -an -an
    [pool-8-thread-1] DEBUG 21:13:07.789 Attaching thread: win32/ffmpeg.exe
    [pool-8-thread-1] DEBUG 21:13:07.804 Starting “C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\mplayer.exe” -ss 60.0 -quiet “D:\MediaFiles\Klips\Gorillaz\Gorillaz – Feel Good Inc HDTV 1280×720.avi” -msglevel all=4 -vf scale=320:-2,expand=:180 -frames 1 -vo jpeg:outdir=mplayer_thumbs:subdirs=”15947055″ -nosound
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.820 MPlayer SB17 (C) 2000-2011 MPlayer Team
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.820 Custom build by SubJunk, http://www.spirton.com
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.820
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 getch2: 6 can’t get number of input events [disabling console input]
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 Playing D:\MediaFiles\Klips\Gorillaz\Gorillaz – Feel Good Inc HDTV 1280×720.avi.
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 AVI file format detected.
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 [aviheader] Video stream found, -vid 0
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 [aviheader] Audio stream found, -aid 1
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 VIDEO: [DX50] 1280×720 24bpp 23.976 fps 4009.1 kbps (489.4 kbyte/s)
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 Clip info:
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 Software: VirtualDubMod 1.5.10.2 (build 2542/release)
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 Load subtitles in D:\MediaFiles\Klips\Gorillaz\
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 jpeg: Progressive JPEG disabled.
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 jpeg: Baseline JPEG enabled.
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 Opening video filter: [expand h=180]
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 Expand: -1 x 180, -1 ; -1, osd: 0, aspect: 0.000000, round: 1
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 Opening video filter: [scale w=320 h=-2]
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 ==========================================================================
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 Opening video decoder: [ffmpeg] FFmpeg’s libavcodec codec family
    [Thread-223] DEBUG 21:13:07.835 Unsupported PixelFormat 61
    [Thread-223] DEBUG 21:13:07.835 Unsupported PixelFormat 53
    [Thread-223] DEBUG 21:13:07.835 Unsupported PixelFormat 86
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 Selected video codec: [ffodivx] vfm: ffmpeg (FFmpeg MPEG-4)
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 ==========================================================================
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 Audio: no sound
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.835 Starting playback…
    [Thread-223] DEBUG 21:13:07.867 [mpeg4 @ 020e5d40]Invalid and inefficient vfw-avi packed B frames detected
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.867 Movie-Aspect is 1.78:1 – prescaling to correct movie aspect.
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.869 [swscaler @ 020c7bc0]BICUBIC scaler, from yuv420p to rgb24 using MMX2
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.869 VO: [jpeg] 320×180 => 320×180 RGB 24-bit
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.869 jpeg: mplayer_thumbs – Output directory already exists and is writable.
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.887
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.888
    [Thread-224] DEBUG 21:13:07.888 Exiting… (End of file)
    [Thread-17] DEBUG 21:13:09.341 Sending ALIVE…
    [Thread-222] DEBUG 21:13:10.805 Stopping process: win32/mplayer.exe
    [Thread-22] DEBUG 21:13:10.922 Stopping process: win32/mplayer.exe
    [Thread-24] DEBUG 21:13:10.922 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-23] DEBUG 21:13:10.922 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-35] DEBUG 21:13:11.053 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-46] DEBUG 21:13:11.208 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-47] DEBUG 21:13:11.208 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-57] DEBUG 21:13:11.239 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-67] DEBUG 21:13:11.422 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-74] DEBUG 21:13:11.518 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-78] DEBUG 21:13:11.538 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [New I/O server worker #1-7] INFO 21:13:11.926 Starting transcode/remux of Gorillaz – Feel Good Inc HDTV 1280×720.avi
    [New I/O server worker #1-7] DEBUG 21:13:11.977 Creating pipe \\.\pipe\mencoder1320862391976
    [Thread-225] DEBUG 21:13:12.069 Waiting for pipe connection \\.\pipe\mencoder1320862391976
    [win32/mencoder.exe] DEBUG 21:13:12.119 Starting “C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\mencoder.exe” -ss 0 -quiet “D:\MediaFiles\Klips\Gorillaz\Gorillaz – Feel Good Inc HDTV 1280×720.avi” -quiet -quiet -oac lavc -of lavf -lavfopts format=asf -mpegopts format=mpeg2:muxrate=500000:vbuf_size=1194:abuf_size=64 -ovc lavc -channels 2 -lavdopts debug=0:threads=4 -lavcopts autoaspect=1:vcodec=wmv2:acodec=wmav2:abitrate=448:threads=1:keyint=5:vqscale=1:vqmin=1:vrc_maxrate=4000:vrc_buf_size=1835 -quiet -quiet -subdelay 20000 -quiet -quiet -ofps 24000/1001 -quiet -quiet -vf scale=800:480 -lavdopts fast -mc 0 -noskip -af lavcresample=48000 -srate 48000 -o \\.\pipe\mencoder1320862391976
    [win32/mencoder.exe] DEBUG 21:13:12.121 Reading pipe: \\.\pipe\mencoder1320862391976
    [win32/mencoder.exe] DEBUG 21:13:12.121 Attaching thread: win32/mencoder.exe
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.171 MEncoder SB17 (C) 2000-2011 MPlayer Team
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.171 Custom build by SubJunk, http://www.spirton.com
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.171
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.175 success: format: 0 data: 0x0 – 0x816e800
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.176 AVI file format detected.
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.176 [aviheader] Video stream found, -vid 0
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.176 [aviheader] Audio stream found, -aid 1
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.177 VIDEO: [DX50] 1280×720 24bpp 23.976 fps 4009.1 kbps (489.4 kbyte/s)
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.177 [V] filefmt:3 fourcc:0x30355844 size:1280×720 fps:23.976 ftime:=0.0417
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.177 ==========================================================================
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.178 Opening audio decoder: [ffmpeg] FFmpeg/libavcodec audio decoders
    [Thread-227] DEBUG 21:13:12.179 [ac3 @ 01031780]frame sync error
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.179 AUDIO: 48000 Hz, 2 ch, s16le, 384.0 kbit/25.00% (ratio: 48000->192000)
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.179 Selected audio codec: [ffac3] afm: ffmpeg (FFmpeg AC-3)
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.179 ==========================================================================
    [Thread-227] DEBUG 21:13:12.179 ** MUXER_LAVF *****************************************************************
    [Thread-225] DEBUG 21:13:12.179 Result of \\.\pipe\mencoder1320862391976 : true
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.179 OK, exit.
    [Thread-227] DEBUG 21:13:12.179 REMEMBER: MEncoder’s libavformat muxing is presently broken and can generate
    [Thread-227] DEBUG 21:13:12.179 INCORRECT files in the presence of B-frames. Moreover, due to bugs MPlayer
    [Thread-227] DEBUG 21:13:12.179 will play these INCORRECT files as if nothing were wrong!
    [Thread-227] DEBUG 21:13:12.179 *******************************************************************************
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.180 Opening video filter: [expand osd=1]
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.180 Expand: -1 x -1, -1 ; -1, osd: 1, aspect: 0.000000, round: 1
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.180 Opening video filter: [scale w=800 h=480]
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.180 ==========================================================================
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.181 Opening video decoder: [ffmpeg] FFmpeg’s libavcodec codec family
    [Thread-227] DEBUG 21:13:12.182 Unsupported PixelFormat 61
    [Thread-227] DEBUG 21:13:12.182 Unsupported PixelFormat 53
    [Thread-227] DEBUG 21:13:12.182 Unsupported PixelFormat 86
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.183 Selected video codec: [ffodivx] vfm: ffmpeg (FFmpeg MPEG-4)
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.183 ==========================================================================
    [Thread-227] DEBUG 21:13:12.195 [mpeg4 @ 01031780]Invalid and inefficient vfw-avi packed B frames detected
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.195 Movie-Aspect is undefined – no prescaling applied.
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.196 [swscaler @ 01013600]BICUBIC scaler, from yuv420p to yuv420p using MMX2
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.196 videocodec: libavcodec (800×480 fourcc=32564d57 [WMV2])
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.196 [VE_LAVC] Using constant qscale = 1.000000 (VBR).
    [Thread-227] DEBUG 21:13:12.217 [VD_FFMPEG] DRI failure.
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.223 Movie-Aspect is 1.78:1 – prescaling to correct movie aspect.
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.244 [wmv2 @ 01031780]warning, clipping 1 dct coefficients to -255..255
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.244 [wmv2 @ 01031780]warning, clipping 1 dct coefficients to -255..255
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.244 [wmv2 @ 01031780]warning, clipping 1 dct coefficients to -255..255
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.244 [wmv2 @ 01031780]warning, clipping 1 dct coefficients to -255..255
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.244 [wmv2 @ 01031780]warning, clipping 1 dct coefficients to -255..255
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.244 [wmv2 @ 01031780]warning, clipping 1 dct coefficients to -255..255
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.244 [wmv2 @ 01031780]warning, clipping 1 dct coefficients to -255..255
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.245 [wmv2 @ 01031780]warning, clipping 1 dct coefficients to -255..255
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.247 [wmv2 @ 01031780]warning, clipping 1 dct coefficients to -255..255
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.247 [wmv2 @ 01031780]warning, clipping 1 dct coefficients to -255..255
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.247 [wmv2 @ 01031780]warning, clipping 1 dct coefficients to -255..255
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.256 VIDEO CODEC ID: 0
    [Thread-227] DEBUG 21:13:12.256 [asf @ 01016140]Tag WMV2/0x32564d57 incompatible with output codec id ‘0’
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.256 AUDIO CODEC ID: 0, TAG: 0
    [Thread-228] DEBUG 21:13:12.256 Writing header…
    [win32/mencoder.exe] INFO 21:13:12.261 Process C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\win32\mencoder.exe has a return code of -1073741676! Maybe an error occurred… check the log file
    [Thread-88] DEBUG 21:13:12.498 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-90] DEBUG 21:13:12.498 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-89] DEBUG 21:13:12.498 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-110] DEBUG 21:13:12.766 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-113] DEBUG 21:13:12.766 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-109] DEBUG 21:13:12.766 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-132] DEBUG 21:13:13.123 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-131] DEBUG 21:13:13.123 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-130] DEBUG 21:13:13.123 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-151] DEBUG 21:13:13.351 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-156] DEBUG 21:13:13.429 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-162] DEBUG 21:13:13.491 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-172] DEBUG 21:13:13.585 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-186] DEBUG 21:13:13.725 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-193] DEBUG 21:13:13.787 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-198] DEBUG 21:13:13.803 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-208] DEBUG 21:13:13.897 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-218] DEBUG 21:13:17.797 Stopping process: win32/ffmpeg.exe
    [Thread-231] DEBUG 21:13:20.745 Stopping process: win32/mencoder.exe

  2. In version SB44 all works perfectly 🙂

  3. I am sorry 🙂
    In version 44 the same error at playback 🙁
    In version 43 all works normally!!! 🙂

  4. Sorry !!!
    44 ->54
    43 -> 53

  5. Still Lot of java exception due to plugin not fully compatible, channels mainly and then pmsencoder get exceptions.

    For me last working version is SB49.

    L.

  6. Tested yesterday, works fine, no more dlna errors 🙂

    Lovanto : For java errors, update your java to the latest release (32 or 64 bits)

  7. I have solved a problem 🙂
    I have installed version SB55 and have copied mencoder from version SB53
    All works perfectly! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2021 Spirton

Theme by Anders NorenUp ↑